Skip to main content

Προκαταρκτική εξέταση για τον φίλαθλο που έχασε το μάτι του στο ΟΑΚΑ

Το αρχηγείο της ΕΛΑΣ διέταξε τη διερεύνηση των αιτίων του σοβαρού τραυματισμού ενός 31χρονου άνδρα κατά τα επεισόδια στο πλαίσιο του αγώνα ΠΑΟ - ΟΣΦΠ.

Προκαταρκτική διοικητική εξέταση διέταξε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ για τη διερεύνηση των αιτίων του τραυματισμού ενός 31χρονου άνδρα στη διάρκεια των επεισοδίων στο περιθώριο του αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, ελήφθη μετά από καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για αστυνομική βία εξαιτίας της οποίας ο 31χρονος άνδρας έχασε το ένα του μάτι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μία παρέα πέντε ατόμων, μεταξύ αυτών και ο 31χρονος, έφευγε από το γήπεδο μέσα σε μια κατάσταση πανικού, καθώς την ώρα εκείνη έπεφταν χημικά και γίνονταν επεισόδια. Ξαφνικά, και ενώ ο 31χρονος είχε πάρει κάτι να φάει, δέχθηκε χτυπήματα από άνδρες των ΜΑΤ και δυστυχώς ένα από αυτά ήταν στο ένα του μάτι.

Χτυπήματα, όπως καταγγέλλεται, δέχθηκαν και ακόμα δύο φίλοι του, με τον ένα να νοσηλεύεται με σπασμένο χέρι και τον άλλο με ανοιγμένο κεφάλι. Ένας μάλιστα εξ αυτών συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής, ενώ η παρέα είχε μαζί της και δύο παιδιά.