Skip to main content

Προκήρυξη της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας»

Η οργάνωση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την ένοπλη επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής στις 27 Οκτωβρίου 2009.
Προκήρυξη στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι» έστειλε σήμερα η οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» και η οποία θα δημοσιευθεί ολόκληρη αύριο στην εφημερίδα.

Ωστόσο,όπως ανακοινώθηκε από το «Ποντίκι»,η οργάνωση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την ένοπλη επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής στις 27 Οκτωβρίου 2009, ενώ αρνείται την εμπλοκή της σε όλες τις επιθέσεις που έχουν μείνει χωρίς ανάληψη ευθύνης και αποδίδονται από την αστυνομία στην συγκεκριμένη οργάνωση.

Ακόμα, αρνείται κάθε σχέση με τους επικηρυγμένους ως «ληστές με τα μαύρα», αλλά και ότι υπάρχουν πραγματικά στοιχεία για μέλη του.

Παράλληλα διαχωρίζει τον εαυτό της από όλες τις άλλες οργανώσεις, επιτίθεται κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και αντικρούει τη θεωρία περί διασύνδεσης αντάρτικου πόλης και κοινού εγκλήματος.