Skip to main content

Πρόκληση η αύξηση των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ, λέει το ΕΚΘ

Την αντίθεσή της στην αύξηση της τιμής του εισιτηρίου του ΟΑΣΘ εκφράζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και καλεί τα αρμόδια υπουργεία και τη διοίκηση του ΟΑΣΘ
Την αντίθεσή της στην αύξηση της τιμής του εισιτηρίου του ΟΑΣΘ εκφράζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και καλεί τα αρμόδια υπουργεία και τη διοίκηση του ΟΑΣΘ να μην προχωρήσουν σ΄αυτή.

« Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τα χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους κυρίως οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι άνθρωποι του μόχθου. Όταν στο πλαίσιο της κρίσης τα χαμηλά τους εισοδήματα εξανεμίζονται, όταν με πρόσχημα την κρίση χάνονται ώρες και μέρες δουλειάς, όταν οι απολύσεις αυξάνονται συνεχώς, η ανεργία καλπάζει, η αύξηση της τιμής του εισιτηρίου του ΟΑΣΘ αποτελεί μέτρο αντικοινωνικό και αντιλαϊκό, πρόκληση για τον κόσμο της εργασίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του ΕΚΘ.

«Η διοίκηση του ΕΚΘ καλεί τα αρμόδια Υπουργεία και τη διοίκηση του ΟΑΣΘ να μην προχωρήσουν στην υλοποίηση αυτής της απόφασης, να μη φορτώσουν και άλλα βάρη στις πλάτες των εργαζομένων», καταλήγει η ανακοίνωση.