Skip to main content

Πρόοδος για Τσίμιροτ - Χατζηισαΐα, αργεί κι άλλο ο Μπερμπάτοφ

Η κλινική εικόνα του Βούλγαρου σούπερ σταρ έδειξε πως δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο

Σε δύο μέρη χωρίστηκε η προπόνηση της Τρίτης για τον ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να ξεκινούν στο γυμναστήριο και να καταλήγουν στο γήπεδο.

Το πρώτο κομμάτι αφορούσε τη λειτουργική δύναμη και περιελάμβανε κι ασκήσεις ενδυνάμωσης με χρήση μηχανημάτων και το δεύτερο την τακτική. Το πρόγραμμα ήταν προσανατολισμένο στην μεσοεπιθετική σύνδεση των γραμμών και γενικότερα τη συνοχή της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά στους τραυματίες, οι Δημήτρης Χατζηισαΐας, Γκόικο Τσίμιροτ υποβλήθηκαν σ’ επανεξέταση, στην οποία επιβεβαιώθηκε η πρόοδος της αποθεραπείας τους. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Από εκεί και πέρα, σ’ επανέλεγχο υποβλήθηκε κι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Η κλινική του εικόνα έδειξε πως δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο. Ετσι, κατόπιν συνεννόησης με το ιατρικό και το τεχνικό τιμ, ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης και η κατάστασή του θα επαναξιολογείται.

Ο Ζάιρο συνέχισε πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης και οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μυστακίδης έκαναν ποδήλατο και θεραπεία στο γυμναστήριο. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Χάρης Χαρίσης, ο οποίος επέστρεψε από την Εθνική Ελπίδων.

Αύριο Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.