Skip to main content

Προπόνηση ενόψει Παναχαϊκής στη χιονισμένη Μεσημβρία για τον ΠΑΟΚ(vid)

Οι Τσούμπα Άκπομ και Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης μπήκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα ενώ ο Εβγέν Χατσερίδης έμεινε στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ (δείτε εδώ) για την μεθαυριανή αναμέτρηση εναντίον της Παναχαϊκής στην Πάτρα για την φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος.

Σήμερα το απόγευμα, ο «Δικέφαλος» συγκεντρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία. Το τοπίο και εκεί ήταν λευκό και ο διαθέσιμος χώρος για προπόνηση περιορισμένος λόγω χιονιού.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα έπαιζε παιχνίδια υψηλής έντασης σε μικρούς χώρους, το άλλο δούλευε με τον προπονητή στο κομμάτι της τακτικής.

Οι Τσούμπα Άκπομ και Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης μπήκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο μόνος που έμεινε στην πισίνα και το γυμναστήριο ήταν ο Εβγέν Χατσερίδης, ο οποίος από αύριο αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο.

Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή των «ασπρόμαυρων» θα αναχωρήσει για την αχαϊκή πρωτεύουσα.