Skip to main content

Προπονητής Μόλντε: Ο Άρης θα θελήσει ένα γρήγορο γκολ

«Έχουμε ένα προβάδισμα, πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα το διαχειριστούμε», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Έρλινγκ Μόε μία μέρα πριν τον αγώνα με τον Άρη.

Αισιόδοξος πως η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση στα Play Off του Europa League εμφανίστηκε ο προπονητής της Μόλντε Έρλινγκ Μόε, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (15/8, 21:30 - Cosmote TV).

Ο τεχνικός των Νορβηγών δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το προβάδισμα που πήρε η ομάδα του από το παιχνίδι στη σκανδιναβική χώρα.

«Νομίζω όλοι ξέρουμε πως ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα θελήσει ένα γρήγορο γκολ. Εμείς έχουμε μεν το σκορ, αλλά δεν το σκεφτόμαστε. Αν κοιτάξεις τις ευκαιρίες, νομίζω ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Εγώ όταν είδα ξανά το ματς, είδα ότι αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν βλέπω μόνο τα στατιστικά», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της πρωτοπόρου του νορβηγικού πρωταθλήματος και προσέθεσε αναφορικά με τη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης: «Το βλέπουμε το αυριανό ματς, εντελώς ξεχωριστά. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Έχουμε ένα προβάδισμα, πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα το διαχειριστούμε. Δεν πρέπει μόνο να αμυνθούμε, αλλά και βγούμε και μπροστά. Το πνεύμα και η σκέψη μας είναι να παίξουμε επιθετικά, όπως μας αρμόζει».