Skip to main content

Προς ιδιωτικοποίηση ο «Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα;

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε προς τους επιχειρηματίες της πόλης ο δήμαρχος Τρικκαίων Δ. Παπαστεργίου για το μέλλον του «Μύλου των Ξωτικών».

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε προς τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες της πόλης ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου σχετικά με τον μέλλον του «Μύλου των Ξωτικών».

Διευκρίνισε ότι για να συνεχιστεί η λειτουργία του θα πρέπει να αποφέρει κέρδη στο δήμο, επαναλαμβάνοντας ότι θα πρέπει να συνεισφέρουν οικονομικά στη διοργάνωση οι επιχειρηματίες (καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία) που είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι χωρίς να αναλαμβάνουν κανένα ρίσκο. Αξίζει να τονιστεί ότι από τις χορηγίες πέρυσι συγκεντρώθηκε μόλις το ποσό των 12.000 ευρώ.

«Αν αυτοί δεν συνεισφέρουν οικονομικά, αν δεν συμμετάσχουν στο οικονομικό ρίσκο, ο «Μύλος των Ξωτικών» δεν θα γίνει φέτος ή θα φτιάξουμε ένα μικρό «Μύλο» ίσα-ίσα για το πνεύμα των ημερών και για να δοθεί το χριστουγεννιάτικο χρώμα στην πόλη» τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το thessalianews.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr,  είναι πολύ πιθανό να επανέλθει στο τραπέζι των συζητήσεων η προσφορά από ιδιώτη (Τρικαλινό επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, με δραστηριότητα κυρίως στην Αθήνα) να... «αγοράσει» τον «Μύλο των Ξωτικών» και να επενδύσει ίδια κεφάλαια πάνω σε αυτόν.