Skip to main content

Προς παραίτηση ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας

Στο υπουργείο Υγείας φέρεται να έχουν κάνει ήδη επαφές με νέα πρόσωπα ώστε να αντικατασταθεί άμεσα ο Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Προς παραίτηση οδεύει ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, καθώς τις τελευταίες ώρες φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την ηγεσία του Οργανισμού.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας και ο ίδιος ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έχει ενημερωθεί σχετικά ενώ έχει γίνει γνωστό και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ήδη μάλιστα φαίνεται να έχει ετοιμασθεί η διαδοχή κατάσταση, καθώς οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο υπουργείο Υγείας έχουν κάνει ήδη επαφές με νέα πρόσωπα ώστε να αντικατασταθεί άμεσα ο Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Σύμφωνα με το ethnos.gr ο Παναγιώτης Αρκουμανέας δέχτηκε πρόταση από τον νυν υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια να αναλάβει νέα καθήκοντα στο υπουργείο Τουρισμού.

Τους δύο άνδρες άλλωστε τους συνδέει μακρά φιλία από την εποχή που και οι δύο ήταν στον δήμο Αθηναίων.

Άγνωστο παραμένει πάντως πως θα εξελιχθεί η υπόθεση καθώς μέχρι στιγμής επισήμως δεν έχει δοθεί παραίτηση στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη όπως λένε πληροφορίες ο οποίος πάντως αναμένεται αν του δοθεί να την κάνει δεκτή.