Skip to main content

Συνελήφθησαν 15 οπαδοί του Άρη στην Αθήνα – Κατασχέθηκαν τσεκούρια, λοστοί, μαχαίρια

Συνολικά 15 οπαδοί συνελήφθησαν από την αστυνομία μετά την προσαγωγή 89 ατόμων που επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν 15 από τις 89 προσαγωγές στις οποίες προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Άρη στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο Ριζούπολης «Γ.Καμάρας», ομάδα 100 περίπου ατόμων, οπαδών του Άρη, συγκεντρώθηκαν, άλλοι κινούμενοι πεζή και άλλοι εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, περιμετρικά του γηπέδου, κρατώντας λοστούς και πυροσβεστήρες και φορώντας κράνη μοτοσυκλετιστή.

Η αστυνομία δεν επέτρεψε τη μαζική είσοδο στο γήπεδο και πραγματοποιήθηκε έλεγχος τόσο των ατόμων, όσο και των οχημάτων.

Από τους διενεργηθέντες ελέγχους βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

-6- μολότοφ
-11- τσεκούρια
-8- σουγιάδες
-5- μαχαίρια
-7- σιδερένιοι σωλήνες
-6- στειλιάρια
-3- καδρόνια
-3- κλομπ
-5- κατσαβίδια
-2- σφυριά
-2- αλυσίδες
σκύλα, κόφτης
-5- πυροσβεστήρες
-33- φωτοβολίδες
-3- κροτίδες
-3- βεγγαλικά
-40- κράνη
-5- κουκούλες full face
-πέτρες, μάρμαρα
-ποσότητα κοκαΐνης βάρους -2- γραμμαρίων
-τσιγάρο με κάνναβη

Τα 89 άτομα οδηγήθηκαν με κλούβες στη ΓΑΔΑ, και εν τέλει συνελήφθησαν τα 15.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, –κατά περίπτωση- για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών, περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.