Skip to main content

«Προσβλητικές οι δηλώσεις Παπανδρέου για την Θεσσαλονίκη»

Οξεία κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου, άσκησε ο Δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, για τα μεγάλα έργα στην Θεσσαλονίκη, αλλά και την στάση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα των Σκοπίων
Οξεία κριτική  στον Γιώργο Παπανδρέου, άσκησε ο Δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Στη βασική πολυσέλιδη ομιλία του αρχηγού της αξιωματικήςαντιπολίτευσης το Σάββατο στην ΔΕΘ, δεν υπήρξε ούτε μία πρόταση για τηΘεσσαλονίκη! Καμία εξαγγελία για κανένα έργο. Τη στάση αυτή του κ. Γιώργου Παπανδρέου απέναντι στην πόλη μας, την αφήνω στην κρίση του λαού της Θεσσαλονίκης.»

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος αναφέρθηκε και στην στάση του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά το θέμα των Σκοπίων, λέγοντας χαρακτηριστικά «είναι γνωστό ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα εξωτερικής πολιτικής κ. Ανδρ. Λοβέρδος, υπέπεσε σε βαρύτατο ολίσθημα, δηλώνοντας ότι κακώς τηρούμε σκληρή πολιτική απέναντι στα Σκόπια και ότι έχουμε μόνον μία μικρή εκκρεμότητα μπροστά μας, το θέμα του ονόματος. Ρωτήθηκε για το θέμα αυτό ο κ. Γ. Παπανδρέου και κάλυψε πλήρως τον κ. Λοβέρδο! Συμφώνησε με τις απόψεις του!»

Κλείνοντας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚμπορεί σε όλα τα θέματα να αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση, «αλλά σταΕθνικά θέματα θα πρέπει αυστηρά να παραμένει επάνω στη συμφωνημένηεθνική γραμμή».