Skip to main content

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ ο Αριστείδης Φωκάς

Η ανακοίνωση έγινε από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, στο περιστύλιο της Βουλής, παρουσία του κ. Φωκά.

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων προσχώρησε ο πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και μέχρι πρότινος ανεξάρτητος βουλευτής Θεσσαλονίκης Β΄Θεσσαλονίκης Αριστείδης Φωκάς.

Με την προσχώρηση του Αριστείδη Φωκά, η ΚΟ των ΑΝΕΛ αυξάνει σε 6 άτομα. Ο κ. Φωκάς ήταν βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και ανεξαρτητοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

 Η ανακοίνωση έγινε από τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο, στο περιστύλιο της Βουλής παρουσία του κ.Φωκά.

«Καλωσορίζουμε τον Βουλευτή Β Θεσσαλονίκης Αριστείδη Φωκά στην Κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων», δήλωσε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Είναι ένας μαχητικός βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης. Θέλω να σας πω ότι μέχρι τώρα, μέχρι την Κυριακή, δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ανταποκρίθηκε στο πατριωτικό κάλεσμα για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να αντισταθούμε απέναντι σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση. Στη συμπολίτευση, η οποία θέλει να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών και να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών, και στην αντιπολίτευση, η οποία, κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό, δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας να έρθει να καταθέσουμε από κοινού μία πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, με τη μόνη δέσμευση ότι η λύση που θα δοθεί δεν θα έχει τον όρο «Μακεδονία» και ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να ρίξει την κυβέρνηση για να υπογράψει ο ίδιος τη συμφωνία των Πρεσπών κάπως διαφορετική. Ο κ. Φωκάς ήταν πάντα συνεπής στις αρχές του και στις αρχές που εκπροσωπούμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Τον καλωσορίζω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Καλώς ήρθες. Καλή δύναμη».


Από την πλευρά του ο κ.Φωκάς δήλωσε: «Την Κυριακή, ο Πάνος Καμμένος απευθύνθηκε σε όλους τους βουλευτές για ένα πατριωτικό κάλεσμα. Απηύθυνε ένα πατριωτικό κάλεσμα για να σταματήσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών. Η συμφωνία των Πρεσπών δεν διορθώνεται, καταργείται. Θα δώσουμε μάχη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες από εδώ και πέρα. Καλή επιτυχία στον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες».