Skip to main content

Προσφορά σε έκδοση για τον Μέγα Αλέξανδρο από την Alpha Bank

Στον κατάλογο, περιγράφεται η ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέσω των νομισμάτων του. Περιλαμβάνει φωτογραφίες 218 νομισμάτων.

έκπτωση 40% προσφέρει η Alpha Bank, την έκδοση «Μέγας Αλέξανδρος. Από τη γη της Μακεδονίας έως τα πέρατα της οικουμένης», καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου.



Στον κατάλογο, ο οποίος εκδόθηκε με την ευκαιρία της ομότιτλης Εκθέσεως αρχαίων νομισμάτων από τη Συλλογή της Alpha Bank στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων, περιγράφεται η ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέσω των νομισμάτων του, καθώς και η επίδραση της νομισματοκοπίας του στον αρχαίο κόσμο, ακόμη και μετά τον θάνατό του. Ο κατάλογος περιλαμβάνει φωτογραφίες 218 χρυσών, αργυρών και χάλκινων νομισμάτων, καθώς και αναλυτικά επεξηγηματικά κείμενα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την Έκδοση είτε επισκεπτόμενοι τον πολιτιστικό χώρο της Τραπέζης «ALPHA BANK – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ» (Σταδίου 40, ΑΘΗΝΑΙ) ή το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) www.alphapolitismos.gr/eshop είτε κατόπιν παραγγελίας (τηλ. 210 326 2465, e-mail: infopolitismos@alpha.gr).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Βιβλιοθήκη της Alpha Bank στους αριθμούς τηλεφώνου 210 326 2440 και 210 326 2446.