Skip to main content

Προσήχθη 51χρονος-ύποπτος για τη δολοφονία του φαρμακοποιού στο Ψυχικό

Ο 51χρονος φέρεται να σκότωσε τον 57χρονο φαρμακοποιό για οικονομικές διαφορές. Ζήτημα ωρών η σύλληψή του από τις Αρχές.

Ένας αρχιτέκτονας 51 ετών, ο οποίος είχε οικονομικές διαφορές με τον 57χρονο φαρμακοποιό, είναι ο άνθρωπος ο οποίος φέρεται να τον σκότωσε. Αυτή την ώρα έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια ως ύποπτος για τη δολοφονία του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό και θεωρείται ζήτημα χρόνου να συλληφθεί.  

Οι ίδιες πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, λένε ότι οι διαφορές με τον φαρμακοποιό Βασίλη Φλώρο είχαν φόντο ένα ακίνητο για το οποίο κατέληξαν στο δικαστήριο. Ο Φλώρος κέρδισε με αποτέλεσμα ο 51χρονος, ο οποίος είναι οικογενειάρχης που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα, θεώρησε ότι αδικήθηκε και προέβη σ' αυτή την πράξη προκειμένου να τον εκδικηθεί.

Η εν ψυχρώ δολοφονία είχε γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου και κίνητρο του εγκλήματος φέρεται να είναι οικονομικές διαφορές ανάμεσα σε δράστη και θύμα. Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος φαρμακοποιός είχε δολοφονηθεί το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου, την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του. Η οικογένειά του είχε δηλώσει ότι ο 57χρονος πατέρας δύο ενήλικων παιδιών, δεν δεχόταν απειλές για τη ζωή του και ούτε ο ίδιος τους είχε αναφέρει κάποιο ανησυχητικό περιστατικό.

Την ίδια ώρα κάτοικοι που διαμένουν στον ίδιο δρόμο και γνωρίζουν την οικογένεια είχαν καταγγείλει πως μια ημέρα πριν από τη στυγερή δολοφονία είχαν διαπιστώσει ύποπτες κινήσεις στη διπλανή πολυκατοικία.