Skip to main content

Προσήχθη 72χρονος για την απόπειρα αρπαγής ανήλικης στα Πεύκα

Με βάση την καταγγελία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 72χρονου άντρα, με τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο, να συνεχίζουν την έρευνα για την υπόθεση

Ένας 72χρονος προσήχθη το Σάββατο από τις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για την υπόθεση απόπειρας αρπαγής ανήλικου κοριτσιού, στην περιοχή των Πεύκων στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης, στο Γυμνάσιο των Πεύκων.

Με βάση την καταγγελία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 72χρονου άντρα, με τις αστυνομικές αρχές να συνεχίζουν την έρευνα για την υπόθεση. Ο άντρας αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο 72χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι κινείται καθημερινά στον συγκεκριμένο δρόμο γιατί μεταφέρει τα εγγόνια στου στο Δημοτικό που είναι κοντά στο Γυμνάσιο και αρνήθηκε ότι πλησίασε ποτέ τη μαθήτρια.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, σημειώθηκε πριν χτυπήσει το κουδούνι, όταν εμφανίστηκε ένα αυτοκίνητο έξω από το σχολείο και ο οδηγός ρώτησε μία μαθήτρια εάν θέλει να την μεταφέρει κάπου. Η μαθήτρια τον αγνόησε και έφυγε αμέσως από το σημείο κατευθυνόμενη στη σχολική της μονάδα, όπου ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς της.