Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
x

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΔΩΔΩΝΗ

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται σε συνέχεια της σταθερά υψηλής επίδοσης καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2019.

Σε αύξηση του μόνιμου προσωπικού κατά 20% της προχωρά η Βιομηχανία Γάλακτος ΔΩΔΩΝΗ με την πρόσληψη 50 νέων μόνιμων υπαλλήλων μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Όπως αναφέρει η γαλακτοβιομηχανία στην ανακοίνωσή της η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται σε συνέχεια της σταθερά υψηλής επίδοσης καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2019 με έσοδα ύψους 50 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 5% (εσωτερική αγορά και εξαγωγές), σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Σύμφωνα με την ίσια ανακοίνωση, η αύξηση αυτή του προσωπικού έρχεται σαν αποτέλεσμα του προγράμματος συνεχούς αναδιάρθρωσης και βελτίωσης που η νέα Διοίκηση εφαρμόζει τα τελευταία 6 χρόνια. Από την ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. στα τέλη του 2012, οι εφαρμοσμένες βελτιωτικές κινήσεις στην εταιρεία, συνδυασμένες με τις νέες προσλήψεις μονίμου προσωπικού που ανακοινώνονται σήμερα, οδήγησαν στη συνολική αύξηση του προσωπικού της εταιρείας κατά 179 υπαλλήλους.

Η απόφαση αυτή, επηρεάστηκε επίσης θετικά και από τη συνεχιζόμενη οικονομική ανάκαμψη στην Ελλάδα αλλά και τη βελτίωση των προοπτικών για τις επιχειρήσεις με βάση τις πρόσφατα ανακοινωθείσες αλλαγές της ελληνικής κυβέρνησης.

Όπως επισημαίνεται οι προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων, θα καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες της εταιρείας κυρίως στον τομέα της υποσυσκευασίας, αλλά και άλλων τμημάτων της παραγωγικής διαδικασίας.

«Αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι με την ανακοίνωση της απόφασής μας να αυξήσουμε το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Η προσέγγισή μας για την επιχείρηση είναι μακροπρόθεσμη και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε σε θέση να μεγαλώσουμε την οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗΣ και να προσφέρουμε μακροχρόνια απασχόληση στους εξειδικευμένους υπαλλήλους μας, καθιστώντας τους μέρος της σταθερής αισιοδοξίας που μας διακατέχει για τις προοπτικές της εταιρείας», αναφέρει σε δήλωση του ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μιχαήλ Παναγιωτάκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ