Skip to main content

Προσπάθειες του ΕΣΠ για απορρόφηση της αύξησης του ΦΠΑ

Tην πρόθεση των εμπορικών καταστημάτων του Πειραιά να απορροφήσουν την αύξηση του ΦΠΑ, ώστε να μη γίνουν αυξήσεις στα προϊόντα εξέφρασε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.
Tην πρόθεση των εμπορικών καταστημάτων του Πειραιά να απορροφήσουν την αύξηση του ΦΠΑ, ώστε να μη γίνουν αυξήσεις στα προϊόντα εξέφρασε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης (ΕΣΠ).

Ο ΕΣΠ δηλώνει ακόμη ότι σχεδιάζει να δώσει σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και στους συνταξιούχους - εφόσον το επιθυμούν - την διαρκή κάρτα ειδικών τιμών του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, ώστε να αντισταθμίσουν μέρος της άδικης απώλειας εισοδήματός τους.

Οι έμποροι του Πειραιά σημειώνουν τέλος ότι «πριν την οποιαδήποτε επιβολή επώδυνων και άδικων φορολογικών επιβαρύνσεων και διαφόρων μορφών περικοπών, θα έπρεπε έγκαιρα οι εκάστοτε κυβερνώντες να έχουν λάβει πολύ ισχυρά μέτρα περιορισμού της διαφθοράς και αντιμετώπισης των τεράστιων προκλητικών πηγών σπατάλης που υπήρχαν και υπάρχουν και τα οποία δημιούργησαν αυτή την εκρηκτική δημοσιονομική κατάσταση».