Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ηλικιωμένες σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Οι δύο δράστες προσήχθηκαν στο αστυνομικό τμήμα χωρίς ωστόσο να διαπιστωθεί εμπλοκή τους στην κλοπή. Συνελήφθησαν για παράνομη διαμονή.

Στο στόχαστρο δύο επίδοξων κλεφτών μπήκαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες σήμερα το μεσημέρι, σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία των δύο γυναικών, γύρω στη 1.30 το μεσημέρι, δύο άγνωστοι, εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες συνωστισμού πάνω στο αστικό λεωφορείο, το οποίο βρισκόταν κοντά στη στάση της Ιασωνίδου, στο κέντρο της πόλης, αποπειράθηκαν να κλέψουν τα πορτοφόλια τους.

Σύμφωνα με την ομάδα Think Simple, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από άλλους επιβάτες και άμεση ήταν η αντίδραση του οδηγού, ο οποίος ειδοποίησε την υπηρεσία του ΟΑΣΘ. Στο σημείο έφτασε άμεσα η ιδιωτική ασφάλεια του ΟΑΣΘ όπου και τους κράτησε μέχρι να έρθει η Αστυνομία.

Οι δύο δράστες, από την Αλγερία, προσήχθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, χωρίς ωστόσο να διαπιστωθεί εμπλοκή τους στην κλοπή, συνελήφθησαν ωστόσο για παράνομη διαμονή στη χώρα.