Skip to main content

Πρόστιμα για πυρκαγιές σε απορρίμματα και ξερά χόρτα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Η πυροσβεστική επέβαλε πρόστιμα σε δύο άνδρες για φωτιές που ξέσπασαν στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής και στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Καμπάνες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική για πυρκαγιές που προκλήθηκαν σε ξερά χόρτα και απορρίμματα κατά περίπτωση επέβαλε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, για φωτιά που εκδηλώθηκε σε ξερά χόρτα, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου του δήμου Σιθωνίας της περιφερειακής ενότητας Χαλκιδικής, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της  ΠΕΠΥΔ Κεντρικής Μακεδονίας- πυροσβεστικής υπηρεσίας Πολυγύρου.  

Ακόμη, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε απορρίμματα εντός οικοπεδικού χώρου, στην Επανομή του δήμου Θερμαϊκού της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της  ΠΕΠΥΔ Κεντρικής Μακεδονίας- 2η ΕΜΑΚ.