Skip to main content

Προσχεδιασμένη χαρακτηρίζει την επίθεση στον Παναγόπουλο η ΓΣΕΕ

Άνανδρη, προσχεδιασμένη και προβοκατόρικη δολοφονική επίθεση κατά του Οργανωμένου Συνδικαλιστικού Κινήματος, χαρακτηρίζει την επίθεση που δέχθηκε το μεσημέρι ο πρόεδρός της Γιάννης Παναγόπουλος και ά
Άνανδρη, προσχεδιασμένη και προβοκατόρικη δολοφονική επίθεση κατά του Οργανωμένου Συνδικαλιστικού Κινήματος χαρακτηρίζει  την επίθεση που δέχθηκε το μεσημέρι ο πρόεδρός της Γιάννης Παναγόπουλος και άλλα συνδικαλιστικά στελέχη, με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, με το ξεκίνημα της ομιλίας του Προέδρου της ΓΣΕΕ, οργανωμένες ομάδες μεταξύ αυτών ορισμένοι που κρατούσαν κοντάρια και σημαίες της ΚΟΕ (Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδος), ξεπήδησαν από διαφορετικές κατευθύνσεις και επιτέθηκαν κατά του Προέδρου και των άλλων στελεχών χτυπώντας τους δολοφονικά και αδιακρίτως.

Ακολούθως, συνεχίζει η ανακοίνωση, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή του.

Η ΓΣΕΕ, το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και το σύνολο των εργαζομένων και της Ελληνικής κοινωνίας καταδικάζει απερίφραστα αυτές τις προβοκατόρικες συμπεριφορές που τορπιλίζουν τους δημοκρατικούς και συνδικαλιστικούς θεσμούς της χώρας μας, προσθέτει η ΓΣΕΕ.

Καταλήγοντας, η ΓΣΕΕ καλεί την κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν στην πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.