Skip to main content

Πρόταση-βόμβα του Μ. Ανδρουλάκη για κυβέρνηση εθνικής ανάγκης

Τίποτε δεν αποκλείει τη μετεξέλιξη της κυβέρνησης, υπό την πίεση των περιστάσεων, σε κυβέρνηση εθνικής ανάγκης, τονίζει σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης.
Τίποτε δεν αποκλείει τη μετεξέλιξη της κυβέρνησης, υπό την πίεση των περιστάσεων, σε κυβέρνηση εθνικής ανάγκης, με υπουργικά χαρτοφυλάκια σε πρόσωπα ευρύτερης αποδοχής, πάνω στη βάση μιας ελάχιστης ατζέντα συνεργασίας, τονίζει σε συνέντευξή του στη Realnews  ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης.

Σε ό,τι αφορά στις επιλογές μέσω βιογραφικών ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρει: «Σπέρνεις σιτάρι, φυτρώνει κριθάρι. Αυτό συμβαίνει και με την ανοιχτή διαδικασία επιλογής προσώπων στις θέσεις ευθύνης. Είναι ωραία ιδέα, αλλά εν μέσω έκτακτης ανάγκης στην οικονομία δεν καθυστερείς 250 ημέρες να βάλεις γραμματέα στον φορολογικό και τελωνειακό μηχανισμό».

Ερωτηθείς αν ο Γ. Παπανδρέου κινδυνέυει από τη λεγόμενη πρωθυπουργική αυλή, σημειώνει: «Κάθε ηγέτης, ακόμα και ο πιο υποψιασμένος σ΄αυτό το ζήτημα, όπως ο Γιώργος, πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση, ώστε στο ΄΄περιβάλλον΄΄ του να μην υπάρχει ανταγωνισμός για το αυτί του Προέδρου και για τη νομή της εξουσίας».