Skip to main content

Πρόταση σταθμός από την ΚΑΕ Άρης για την διαιτησία

Οι «κιτρινόμαυροι» εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη διαιτησία στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ προτείνοντας τη δημιουργία ανεξάρτητης αρχής που θα χει τον έλεγχό της

Τα παράπονά του για τη διαιτησία κατά τη φετινή χρονιά εξέφρασε στο χθεσινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ο Άρης.

Σύμφωνα με το «AllAboutAris», στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν το θέμα προτείνοντας τη δημιουργία ανεξάρτητης αρχής που θα έχει τον έλεγχο της διαιτησίας.

Μάλιστα οι επικεφαλής του «Αυτοκράτορα» αναφέρουν τα παρακάτω:

«Η ΚΑΕ Άρης, ως ακρογωνιαίος λίθος του σύγχρονου ελληνικού μπάσκετ, ως η ομάδα, πάνω στην οποία στηρίχθηκε το οικοδόμημα του αθλήματος, που προσέφερε τους περισσότερους διεθνείς τίτλους σε επίπεδο Εθνικών ομάδων και συλλόγων, δεν συμμετέχει στον ΕΣΑΚΕ που είναι η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος, για να προασπιστεί κανενός τρίτου συμφέροντα, παρά μόνο του ίδιου του μπάσκετ.

Με σοβαρότητα και με αυστηρό τρόπο υπερασπίζεται τα αυτονόητα για το μπάσκετ το ίδιο, αλλά και για όλους όσοι σκέφτονται με υγιή τρόπο για το καλό του αθλήματος. Εννοείται ότι στην προσπάθεια αυτή αρωγοί είναι όλες οι ομάδες της Α1, οι οποίες στη συντριπτική τους πλειοψηφία βλέπουν με τον ίδιο ή περίπου τον ίδιο τρόπο την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ από κάθε άποψη».