Σάββατο 4 Ιουλίου 2020
x

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΣΙΤΣΙΠΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΤΕΝΙΣΤΩΝ

Ο 21χρονος Έλληνας παίκτης κάλεσε φίλους του αθλήματος αλλά και αθλητές να κάνουν δωρεές προς ενίσχυση αυτών που το έχουν ανάγκη.

Σε online δημοπρασία, ώστε να στηριχθούν οικονομικά τενίστες που έχουν ανάγκη, κάλεσε του συναθλητές του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σταρ του τένις κάλεσε φίλους του αθλήματος αλλά και αθλητές να κάνουν δωρεές ή να προσθέσουν αντικείμενα για μια online δημοπρασία τα χρήματα της οποίας θα πάνε για καλό σκοπό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter ο 21χρονος παίκτης:

«Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι τενίστες, ας υποστηρίξουμε τα τουρ μας (αντρικό και γυναικείο) μαζεύοντας χρήματα όλοι μαζί! Ο κόσμος του τένις χτίζεται σε πολλά επίπεδα και αυτό που ο κόσμος δεν βλέπει είναι τους τενίστες που δίνουν μάχη βδομάδα τη βδομάδα για την επιβίωσή τους και για να μείνουν στο κορυφαίο επίπεδο. Αυτοί είναι οι τενίστες που αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις αυτήν την περίοδο και σκέφτονται μέχρι και να εγκαταλείψουν το όνειρό τους. Ας τους βοηθήσουμε. Αγαπητοί φίλοι, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και κάντε μια προσφορά για εμπειρίες ή αντικείμενα που τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν. Αγαπητοί τενίστες, κάντε δωρεές ή προσθέστε αντικείμενα στην online δημοπρασία που θεωρείται πολύτιμα για τους παίκτες "Beyond 100". Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ