Skip to main content

Δείπνο για ερωτευμένους στα καλύτερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

Η Voria.gr παρουσιάζει τις καλύτερες προτάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης:

Τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης ετοιμάζονται να βάλουν τα καλά τους και έχουν ετοιμάσει το σκηνικό για τον εορτασμό της ημέρας της γιορτής των ερωτευμένων, αύριο, 14 Φεβρουαρίου. Οι προσφορές αφορούν ειδικά διαμορφωμένα πακέτα, που περιλαμβάνουν δείπνο, διαμονή, υπηρεσίες σπα και άλλες παροχές.

Η Voria.gr παρουσιάζει τις καλύτερες προτάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης:

The Met Hotel   

Το The Met Hotel Thessaloniki προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαμονής και δείπνου σε Superior port view η executive δωμάτιο και welcome drink Prosecco με φράουλες.

Ακόμη το πακέτο περιλαμβάνει ένα δείπνο επτά πιάτων στο εστιατόριο Avenue 48, και δωρεάν χρήση του σπα, της πισίνας, του χαμάμ και του γυμναστηρίου, καθώς ακόμη και πρωινό μπουφέ.

Το κόστος του ανέρχεται στα 185 ευρώ το ζευγάρι και αυξάνεται κατά 50 ευρώ εάν κάποιος θέλει να μείνει σε σουίτα.

Hyatt Regency Thessaloniki

Απολαύστε μία ρομαντική απόδραση με τον/την αγαπημένο/η σας στο εστιατόριο Αμβροσία του Hyatt Regency Thessaloniki απολαμβάνοντας ένα μοναδικό μενού 5 gourmet πιάτων ειδικά εμπνευσμένο από τον βραβευμένο executive σεφ Απόστολο Αλτάνη και μουσικές επιλογές από τον Νώντα Γεωργιάδη.

Κόστος ανά ζευγάρι:130 ευρώ

Excelsior Hotel

Απολάυστε ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαμονής με ρομαντικό δείπνο τεσσάρων πιάτων, στο εστιατόριο «ΒΕ» την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για δύο άτομα, και φιάλη κόκκινο κρασί και σοκολατάκια στο καλωσόρισμα, κατά την άφιξη στο δωμάτιο. Η προσφορά περιλαμβάνει πρωινό στο φωτεινό Roof Garden του 5ου ορόφου, δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου (ωράριο λειτουργίας 10:00-20:00), αλλά και Room Upgrade αναλόγως διαθεσιμότητας/

Κόστος ανά ζευγάρι: 190 ευρώ(τιμή δείπνου χωρίς διαμονή 70 ευρώ)

Electra Palace Hotel

Ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού στο Roof Garden για μια ξεχωριστή, ρομαντική βραδιά, ετοίμασε και το Electra Palace. Η θέα στη φωτισμένη πλατεία Αριστοτέλους με ορίζοντα τον Θερμαϊκό, αλλά και η συνοδεία ζωντανής μουσικής θα απογειώσουν το πέντε πιάτων δείπνο σας.

Ακόμη, το ξενοδοχείο προσφέρει πακέτο για δύο άτομα με διακόσμηση δωματίου με ροδοπέταλα και σοκολατάκια και πρωινό στο κρεβάτι αλλά και ελεύθερη πρόσβαση στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου.

Κόστος ανά ζευγάρι: 200 ευρώ(τιμή δείπνου χωρίς διαμονή 90 ευρώ)

Hotel Nikopolis

Ολοκληρωμένη προσφορά δωματίου, αλλά και δείπνο έχει ετοιμάσει το Hotel Nikopolis.

Διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο για δίκληνη χρήση, μενού πέντε πιάτων για 2 άτομα στο εστιατόριο Dome, αλλά και πρωινό σας περιμένουν προκειμένου να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία.

Στο μενού περιλαμβάνεται και welcome drink coktail «Be my honey»

Κόστος ανά ζευγάρι:190 ευρώ (τιμή δείπνου χωρίς διαμονή 90 ευρώ)

Makedonia Palace

Μπορεί το εμβληματικό ξενοδοχείο της πόλης να είναι κλειστό λόγω των εργασιών ανακαίνισης που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά μπορείτε να απολαύστε ένα λαχταριστό μενού τεσσάρων πιάτων στο εστιατόριο Navona με παρέα το ταίρι σας και να αφεθείτε στους ειδικούς του εστιατορίου.

Κόστος ανά ζευγάρι: 92 ευρώ