Skip to main content

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Μπερνάρντ Μενσά της Καϊσέρισπορ

Ο Γκανέζος μέσος αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη Καϊσέρισπορ, στην οποία βρίσκεται και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Πέδρο Ενρίκε

Μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ είναι ο Μπερνάρντ Μενσά.

Ο Γκανέζος μέσος αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Καϊσέρισπορ, στην οποία βρίσκεται και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Πέδρο Ενρίκε.

Μάλιστα, ο 25χρονος είναι γνώριμος στον προπονητή των «ασπρόμαυρων», Αμπέλ Φερέιρα, αφού στο παρελθόν ο παίκτης είχε περάσει από την Πορτογαλία και τη Γκιμαράες.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στην πορτογαλική ομάδα ανάγκασαν την Ατλέτικο Μαδρίτης να δαπανήσει 6 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν για τον ίδιο όπως τα περίμενε, με τους «ροχιμπλάνκος» να τον παραχωρούν δανεικό κατά σειρά σε Χετάφε, Γκιμαράες, Κασίμπασα και Καϊσέρισπορ. Η τελευταία μάλιστα τον αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι δίνοντας στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κοντά στα 4 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός τους προηγούμενους μήνες είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς ειχε συνεργαστεί μαζί του στη Γκιμαράες.