Skip to main content

Πρωταθλητές κολύμβησης σε βίντεο του Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου

Οι αθλητές της κολύμβησης, μέσω του βίντεο του δήμου, τονίζουν τη σημασία να απολαμβάνουμε το νερό σε ένα όμορφο και δροσερό περιβάλλον.

Πρωταθλητές του υγρού στοιχείου πρωταγωνιστούν στο βίντεο που ετοίμασε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου.

Ο Άρης Γρηγοριάδης, ο Γιώργος Ασπουγαλής, ο Τάσος Σαχπαζίδης, o Αλεξάνδρος Ασλανίδης, η Ελισάβετ Παντή, ο Θωμάς Θωμαΐδης και ο Παντελής Παντής, πρωταθλητές με σπουδαίες διακρίσεις στην κολύμβηση σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο, βουτάνε στα νερά της πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου και μαζί με την Τάνια Χατζηελευθερίου, υπεύθυνη τμημάτων Κ.Α.Ω., προσκαλούν τους δημότες να τους ακολουθήσουν

Οι διακεκριμένοι αθλητές της κολύμβησης, μέσω του βίντεο του δήμου Ωραιοκάστρου, τονίζουν τη σημασία να απολαμβάνουμε το νερό σε ένα όμορφο και δροσερό περιβάλλον, να κολυμπάμε με ασφάλεια σε ένα χώρο όπου εφαρμόζονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του Covid-19.

«Οι δημότισσες και οι δημότες του Ωραιοκάστρου μπορούν να αθληθούν σε ένα όμορφο και δροσερό περιβάλλον, όπου τηρούνται όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του Covid-19. Τους περιμένουμε όλους», τονίζει ο  πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.), Αναστάσιος Πανιώρης.

Το κολυμβητήριο λειτουργεί καθημερινά από ΔΕΥΤΕΡΑ ως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από τις 07.00 έως τις 23.00 και κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ από τις 09.00 ως τις 17.00, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου και της ΔΗ.Κ.Ε.Ω.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2310690793.