Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021
x

PROTERGIA: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΒΗΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ «ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ»

Η Protergia δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να μάθει γρήγορα και εύκολα ποιο είναι κόστος της επένδυσης για το δικό του σπίτι.

«Μία ολοκληρωμένη, αξιόπιστη και πράσινη υπηρεσία», προσφέρει η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, όπως τονίζει σε ανακοίνωση η εταιρεία.

«Χάρη στο Gas Boiler Installation, τα νοικοκυριά αποκτούν πρόσβαση στο Φυσικό Αέριο μέσα από μια εύκολη και απλή διαδικασία, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα, μέσω «καθαρότερης» μορφής ενέργειας που είναι φιλική προς το περιβάλλον. Αρκεί η συμπλήρωση μιας απλής φόρμας ενδιαφέροντος στο https://www.protergia.gr/el/content/gas-boiler-too», αναφέρεται σχετικά.

«Η υπηρεσία, πέραν από τα ανταγωνιστικότερα στην αγορά προγράμματα Προμήθειας Φυσικού Αερίου της Protergia, περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες για σύνδεση με το Φυσικό Αέριο, όπως τη μελέτη, την προμήθεια και τη ΝΕΑ εγκατάσταση λέβητα, Φυσικού Αερίου», συνεχίζει.

Η υπηρεσία παρέχεται μέσω του δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών της Protergia, ώστε να αρχίσετε να «απολαμβάνετε με ασφάλεια», επισημαίνει η ανακοίνωση, τις πολλαπλές χρήσεις του Φυσικού Αερίου, όπως θέρμανση, παροχή ζεστού νερού, μαγείρεμα, κλιματισμό.

Μάλιστα, μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, που είναι διαθέσιμη σε όλους, η Protergia δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να μάθει γρήγορα και εύκολα ποιο είναι κόστος της επένδυσης για το δικό του σπίτι, την εξοικονόμηση που θα έχει σε σχέση με άλλες παραδοσιακές μορφές θέρμανσης και τον χρόνο απόσβεσης της επένδυσης.
 
«Μπείτε σήμερα στο www.protergia.gr και συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Protergia θα αναλάβουν τα πάντα για εσάς», καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ