Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020
x

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ 4 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σε βάρος των τεσσάρων αστυνομικών έχει απαγγελθεί η κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, αδίκημα που αρνούνται ότι τέλεσαν

Προθεσμία για να απολογηθούν στις 12 Δεκεμβρίου πήραν οι 4 αστυνομικοί, οι οποίοι απέκτησαν την ιδιότητα του κατηγορουμένου μετά την κλήση τους σε απολογία από τον 23ο τακτικό ανακριτή για την υπόθεση του Ζακ Κωτσόπουλου.

Σε βάρος τους έχει απαγγελθεί η κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, αδίκημα που αρνούνται ότι τέλεσαν. Στο πλευρό τους και συνδικαλιστές της αστυνομίας οι οποίοι υποστήριξαν ότι οι συνάδελφοι τους δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση του κατηγορουμένου, ωστόσο θα βοηθήσουν με κάθε τρόπο να λάμψει η αλήθεια.

Οι αστυνομικοί εμφανίζονται στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει να έχουν σωματική επαφή με τον Ζακ Κωστόπουλο την ώρα που του περνούν χειροπέδες.

Οι 4 αστυνομικοί φαίνεται πως θα υποστηρίξουν ότι ενήργησαν στο πλαίσιο των καθηκόντων τους καθώς είχαν λάβει σήμα για ληστεία με τον δράστη να κρατά αιχμηρό αντικείμενο και να προσπαθεί να διαφύγει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ