Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022
x

ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ

Η πρώτη δήλωση του υποψηφίου των Δημοκρατικών που ανακηρύσσεται σε 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ μετά την επικράτησή του στην Πενσιλβάνια.

Να ξεπεράσουν τον θυμό και το μίσος και να ενωθούν σε μια προσπάθεια να σταθούν οι ΗΠΑ ξανά στα... πόδια τους κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες ο Τζο Μπάιντεν στην πρώτη του δήλωση μετά την επικράτησή του και στην πολιτεία της Πενσιλβάνια, που τον κατέστησε τον 46ο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Διαβάστε εδώ: Ο Τζο Μπάιντεν πήρε και την Πενσιλβάνια και είναι ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ

Στη δήλωσή του τονίζει ότι τον τιμά η εμπιστοσύνη που έδειξε ο Αμερικανικός λαός στον ίδιο και την Καμάλα Χάρις η οποία θα γίνει η νέα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. «Αντιμέτωποι με πρωτοφανή εμπόδια, ένας αριθμός ρεκόρ Αμερικανών ψήφισε. Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, ότι η δημοκρατία χτυπά βαθιά στην καρδιά της Αμερικής».

Συνεχίζοντας ο Μπάιντεν κάλεσε του Αμερικανούς να ενωθούν σε αυτή την περίοδο της κρίσης. «Με την εκστρατεία να έχει τελειώσει, ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας τον θυμό και τη σκληρή ρητορική και να ενωθούμε ως έθνος», δήλωσε ο Μπάιντεν. «Ήρθε η ώρα η Αμερική να ενωθεί. Και να θεραπευθεί», συνέχισε και τόνισε: «Είμαστε οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Και δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να κάνουμε, αν το κάνουμε μαζί».

Πηγή φωτογραφίας: Bloomberg via Getty Images
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ