Skip to main content

Πρώτη προεκλογική ομιλία Κυρίζογλου: Να φροντίσουμε το κοινό μας σπίτι

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης αναφέρθηκε στα έργα που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του και στάθηκε κυρίως στο νέο του πρόγραμμα

Το Σάββατο 13 Απριλίου στην πλατεία Γιάννη Ρίτσου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προεκλογική ομιλία του επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Πολιτών  «Δημοτικής Συνεργασίας» και υποψήφιου Δημάρχου Λάζαρου Κυρίζογλου.   

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, επικεφαλής της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» στην ομιλία του αναφέρθηκε στα έργα που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του και στάθηκε κυρίως στο νέο πρόγραμμα της Δημοτικής δράσης καθώς και στους στόχους για το Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης για την επόμενη τετραετία.

Ο κ. Κυριζίδης αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόγραμμα του αλλά και τα πεπραχθέντα στην παιδεί, τα οικονομικά και τη διοίκηση του δήμου.

«Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές για τη νέα δημοτική περίοδο 2019-2023, το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» είναι έξω από τις ανούσιες κομματικές περιχαρακώσεις. Δεν ανακαλύψαμε τώρα τον ανεξάρτητο και τον αδέσμευτο χαρακτήρα της αυτοδιοίκησης. Πάντοτε αυτό πιστεύαμε, αυτό διακηρύσσουμε και αυτό κάνουμε πράξη. Ανήκουμε  στο «κόμμα» του λαού του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, διασφαλίζοντας σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Δεχόμαστε την καλοπροαίρετη κριτική, τον διάλογο, τη συνεργασία. Στις προκλήσεις και στις επιθέσεις δεν απαντάμε. Τι αντιπαρερχόμαστε. Τις αγνοούμε και στέλνουμε την αγάπη μας σε όσους μας προκαλούν. Οι δημοτικές εκλογές θα τελειώσουν κι όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να βρεθούμε ξανά μαζί και να φροντίσουμε το κοινό μας σπίτι, τον τόπο μας που όλοι αγαπάμε», σημείωσε καλώντας παράλληλα τους πολίτες σε μια κοινή προσπάθεια και συμπόρευση, όλες και όλους, για ένα δήμο δυναμικό, για ένα δήμο αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και προόδου.