Skip to main content

Πρώτη συνεδρίαση του Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ

Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε ο Τομέας Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ, με θέματα την οργανωτική διάρθρωση του Τομέα, την προσυνεδριακή διάσκεψη για την εργασία και την κοινωνική ασ
Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε ο Τομέας Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ, με θέματα την οργανωτική διάρθρωση του Τομέα, την προσυνεδριακή διάσκεψη για την εργασία και την κοινωνική ασφάλιση, που θα γίνει στη Χαλκίδα, στις 13 Μαρτίου 2010, καθώς και την προσυνεδριακή διάσκεψη για την κοινωνική πολιτική, που θα γίνει στην Πάτρα στις 8 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Τομέα Ιωάννης Βρούτσης.

«Προτεραιότητές μας είναι η ανάδειξη και η προβολή των θέσεων της ΝΔ, η συστηματική παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου, η άσκηση υπεύθυνης και αποτελεσματικής αντιπολίτευσης και η διαμόρφωση του νέου πλαισίου θέσεων και πολιτικών της παράταξής μας στον κρίσιμο Τομέα της Εργασίας και της Κοινωνικής Ασφάλισης», είπε ο κ. Βρούτσης.

«Ο Τομέας μας -πρόσθεσε- είναι ανοιχτός σε όλους, για να εκφράσουν τις ιδέες και τις απόψεις τους. Φιλοδοξία του Τομέα είναι να γίνει σημείο αναφοράς για όλους τους συναδέλφους βουλευτές και όλα τα στελέχη μας σε ζητήματα της αρμοδιότητάς του. Αποφασίσαμε ο Τομέας να λειτουργήσει σε 3 τμήματα: Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Προστασίας. Τα μέλη του Τομέα θα έχουν τακτική ενημέρωση, αλλά και θα καταθέτουν τις προτάσεις και τις απόψεις τους, με ηλεκτρονικό τρόπο, για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας: Το Εργασιακό νομοσχέδιο, αλλά και τις δομικές αλλαγές στο Ασφαλιστικό».