Skip to main content

Πρώτη της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης υπό τον Τ. Σπηλιόπουλο

Σε εγρήγορση βάζει τον τοπικό κομματικό μηχανισμό ο νέος πρόεδρος. Μετά τις γιορτές όλη η ΝΔ της Θεσσαλονίκης θα λειτουργεί σε ρυθμούς εκλογών

Την πρώτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης συγκαλεί για το ερχόμενο Σάββατο ο νέος πρόεδρος του οργάνου, Τάσος Σπηλιόπουλος.

Ο κ. Σπηλιόπουλος ήδη έχει ολοκληρώσει έναν πρώτο κύκλο συναντήσεων με τα κομματικά στελέχη και τους βουλευτές Α' και Β' Θεσσαλονίκης του κόμματος, οπότε πλέον έχει μια σφαιρική εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στο «γαλάζιο» τοπικό κομματικό μηχανισμό.

Στόχος του είναι σταδιακά οι μηχανές να ζεσταθούν και να τεθεί σε εγρήγορση το κομματικό δυναμικό σε όλα τα επίπεδα, εν όψει των εκλογικών αναμετρήσεων. Ο επιμερισμός των καθηκόντων γίνεται αυτό το διάστημα εν όψει και του συνεδρίου του κόμματος την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, ώστε μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όλα και όλοι να δουλεύουν σε ρυθμούς εκλογών, ανεξαρτήτως του χρόνου στον οποίο θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές, που είναι και το κεντρικό διακύβευμα για τη ΝΔ.

Πέρα από την πρώτη συνεδρίαση της Διοικούσας υπό τον κ. Σπηλιόπουλο, την επόμενη Τρίτη ο πρόεδρος θα συναντηθεί με τους προέδρους των ΝΟΔΕ Κεντρικού και Ανατολικού Τομέα, Τάσο Εμμανουηλίδη και Θόδωρο Μητράκα. Ήδη ο κ. Σπηλιόπουλος έχει πει στους προέδρους των τεσσάρων ΝΟΔΕ ότι στηρίζει το έργο τους, ενώ ο ίδιος θα παίξει συντονιστικό, καθοδηγητικό και ενισχυτικό ρόλο στις προσπάθειές τους. Οι συναντήσεις με τους κατά τόπους επικεφαλής των οργανώσεων της ΝΔ θα γίνονται σε τακτική βάση και θα συζητούνται πλέον απτά ζητήματα του προεκλογικού αγώνα.