Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020
x

ΣΥΡΙΖΑ: ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ, ΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΑΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ εντούτοις φαίνεται να κερδίζει σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ένα ισχυρό εκλογικό ποσοστό, σχολιάζουν πηγές από την Κουμουνδούρου

Σεβόμαστε τη λαϊκή ετυμηγορία που είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας, τονίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα πρώτο σχόλιο για το αποτέλεσμα του exit poll που προβλέπει μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα με αυτοδύναμη κυβέρνηση.

«Σεβόμαστε τη λαϊκή ετυμηγορία που είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Αυτό εξάλλου κάναμε σε όλη μας τη διαδρομή μέχρι σήμερα», αναφέρουν χαρακτηριστικά από την Κουμουνδούρου.

«Εφόσον τα αποτελέσματα των exit polls επαληθευτούν, υπάρχει σαφές προβάδισμα της ΝΔ», σημειώνουν και συνεχίζουν: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εντούτοις φαίνεται να κερδίζει σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ένα ισχυρό εκλογικό ποσοστό, που επιβεβαιώνει ότι αποτελεί τον κύριο και αδιαμφισβήτητο εκφραστή των αριστερών, προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων στο τόπο μας.

Όπως υπογραμμίζουν, «ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από 4,5 χρόνια στη διακυβέρνηση του τόπου αφήνει μία πλούσια παρακαταθήκη, μία χώρα με ρυθμισμένο δημόσιο χρέος απαλλαγμένη από τα μνημόνια και το ΔΝΤ, με εύρωστα τα δημόσια ταμεία, με μειωμένη ανεργία, ισχυρό πλέγμα κοινωνικής προστασίας και εννέα συνεχή τρίμηνα ανάπτυξης».

«Αυτές τις κατακτήσεις θα υπερασπιστούμε από τη θέση της ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης που μας όρισε η λαϊκή ετυμηγορία», προσθέτουν και εξηγούν:

«Ρόλο που θα τιμήσουμε με υπευθυνότητα, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του λαού μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ