Skip to main content

Πρωτοπορεί ξανά ο ΠΑΟΚ - Έρχεται και κάνει πρεμιέρα το «Food Village»!

Οι επικεφαλής του «Δικεφάλου» επιθυμούν να εκτοξεύσουν την Matchday Experience στην Τούμπα, αναβαθμίζοντας τις παροχές εστίασης στον περιβάλλοντα χώρο

Σε ακόμη μια πρωτοποριακή κίνηση προχωρά ο ΠΑΟΚ που ετοιμάζεται να φέρει για πρώτη φορά στην Τούμπα το «PAOK Food Village» κατά την πρεμιέρα της ομάδας στη Super League την προσεχή Κυριακή εναντίον του Παναιτωλικού.

Συγκεκριμένα, οι επικεφαλής του «Δικεφάλου» επιθυμούν έτσι να εκτοξεύσουν την Matchday Experience στο γήπεδο, αναβαθμίζοντας τις παροχές εστίασης στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Νέα σεζόν, νέες προκλήσεις και νέες παροχές που έρχονται να ενισχύσουν την Matchday Experience στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την PK Group αναβαθμίζουν τις παροχές εστίασης στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Το street food, άλλωστε, είναι συνυφασμένο με την ελληνική ποδοσφαιρική κουλτούρα και αποτελεί ένα από τα κομμάτια που συμπληρώνουν το γηπεδικό παζλ. Ο ΠΑΟΚ πρόκειται να δημιουργήσει τέσσερα νέα canteens πρωτότυπης κατασκευής τα οποία θα λειτουργούν καθημερινά όλο το χρόνο και θα προσφέρουν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τους στους τομείς του φαγητού και του καφέ.

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα κάνει πρεμιέρα η πρώτη καντίνα σε σχήμα ποτηριού καφέ, ενώ οι υπόλοιπες αναμένεται να εγκατασταθούν μέχρι τα τέλη Οκτώβρη».