Skip to main content

Πρόβα Ευρώπης με Μέντιπολ Μπασάκσεχιρ στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ

Η συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση (31/7, 20:30) θα είναι η τελευταία της «Ένωσης» πριν τα παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αντιμέτωπη με την Μέντιπολ Μπασάκσεχιρ θα τεθεί η ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 20:30 στο ΟΑΚΑ.

Σημειώνεται πως αυτός θα είναι ο τελευταίος αγώνας της «Ένωσης» πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων στις 8 Αυγούστου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αναλυτικά η παρουσίαση της δευτεραθλήτριας Τουρκίας από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

«H τουρκική ομάδα ιδρύθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1990, το 2007 ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και τα τρία τελευταία χρόνια υπήρξε ισότιμη διεκδικήτρια του τίτλου στην Τουρκία. Από το 2015 αγωνίζεται σταθερά στις ευρωπαϊκές διργανώσεις και εφέτος θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του UEFA Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Προπονητής της είναι ο πρώην διεθνής Τούρκος ποδοσφαιριστής, Οκάν Μπουρούκ και στο ρόστερ της ανήκουν σημαντικοί ποδοσφαιριστές με αστέρι της τον Βραζιλιάνο Ρομπίνιο».

Το φιλικό με την Μπασακσεχίρ θα είναι το τρίτο για την ΑΕΚ, μετά την επιστροφή της από το Κιέλτσε και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Ιουλίου στις 20.30 θα αντιμετωπίσει τον Βόλο στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ενώ την Τετάρτη 24 Ιουλίου θα αγωνιστεί στη Λαμία με την τοπική ομάδα».