Skip to main content

Προβάδισμα Ζαγοράκη έναντι Αμυρά για τις Ευρωεκλογές

Στο 67,69% της ενσωμάτωσης ο ποδοσφαιριστής έχει αποκτήσει ένα καλό προβάδισμα που εκτός απροόπτου θα του δώσει και τη θέση στο ευρωκοινοβούλιο.

H σειρά των κομμάτων που συμμετείχαν στις ευρωεκλογές είναι γνωστή, αφού η ΝΔ κατέκτησε την πρώτη θέση εκλέγοντας οκτώ εκπροσώπους στην επόμενη ευρωβουλή.
Ωστόσο, τα βλέμματα όλων επικεντρώνονται στο ποιος θα είναι ο όγδοος ευρωβουλευτής της, αφού Γιώργος Αμυράς και Θοδωρής Ζαγοράκης δίνουν μέχρι και την τελευταία στιγμή μάχη.

Πλέον, ο πρώην ποδοσφαιριστής φαίνεται να έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Γιώργου Αμυρά, αφού στο 67,69% της ενσωμάτωσης των σταυρών έχει αποκτήσει ένα καλό προβάδισμα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα του δώσει και τη θέση του στο ευρωκοινοβούλιο. Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει λάβει μέχρι στιγμής 129.206 ψήφους, έναντι του Γιώργου Αμυρά που έχει αποσπάσει 123.098.

Στην πρώτη θέση εξακολουθεί βέβαια να βρίσκεται ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να ακολουθεί και την Μαρία Σπυράκη να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα