Skip to main content

Γενική Συνέλευση για τη μεταφορά των 95 μαθητών της Καρδίας

Ο σύλλογος ετοιμάζει Γενική Συνέλευση την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στις 6.30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο δίπλα στην εκκλησία της Καρδίας.

Την άμεση επίλυση του θέματος της μετακίνησης των 95 μαθητών της Δημοτικής κοινότητας Καρδίας προς το 1ο ΓΕΛ Μίκρας στον Τρίλοφος, ζητά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Μάλιστα ο σύλλογος ετοιμάζει Γενική Συνέλευση την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στις 6.30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο δίπλα στην εκκλησία της Καρδίας. Στη συνέλευση έχουν κληθεί και εκπρόσωποι από όλους τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς.

«Οι 95 μαθητές του λυκείου Τριλόφου έχουν μεγάλη ανάγκη ασφαλούς  και έγκαιρης καθημερινής μετάβασης τους στο χώρο του σχολείου, αλλά και κατά την αποχώρησή τους απ΄αυτό επιστρέφοντάς στην Καρδία», τονίζει ανακοίνωση του Συλλόγου.

Σύμφωνα με τους γονείς, αυτό επιβεβαιώνεται και από το έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Θέρμης όπου αναφέρεται η έλλειψη ασφαλούς πεζής διαδρομής.

«Η διευκόλυνση της μετακίνησης τους είναι άμεσα αναγκαία, δεδομένου και της αλλαγής των καιρικών συνθηκών όσο βαδίζουμε προς τον χειμώνα», υπογραμμίζουν.

Δείτε αναλυτικά εδώ την ανακοίνωση των γονέων.