Skip to main content

Πρόβλημα με Βιεϊρίνια και Μάτος στον ΠΑΟΚ ενόψει Βίντι (video)

Το ντέρμπι με τον Άρη ολοκληρώθηκε και πλέον στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στην Ευρώπη και το ματς κόντρα στην ουγγρική ομάδα

Την προετοιμασία για τον αγώνα κόντρα στη Βίντι, στην Τούμπα (25/10, 22:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ (δείτε εδώ). Ωστόσο, η σημερινή προπόνηση στον Δικέφαλο ολοκληρώθηκε με δύο προβλήματα τραυματισμών που θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και θα υποβληθεί σε μαγνητική, ενώ και ο Λέο Μάτος ένιωσε ενοχλήσεις στην πελματιαία απονεύρωση μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επίσημη ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η δουλειά έγινε, ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Κλεάνθης Βικελίδης παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και τώρα στρέφει και πάλι την προσοχή του στην Ευρώπη, δεδομένου ότι την Πέμπτη (25.10) αντιμετωπίζει τη Βίντι στην Τούμπα.

Η αναμέτρηση με τον Άρη άφησε πίσω της ικανοποίηση για την εμφάνιση και τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα, αλλά και δύο προβλήματα, τα οποία θ’ αξιολογηθούν τις επόμενες μέρες. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και την Τρίτη (23.10) θα υποβληθεί σε μαγνητική, ενώ ο Λέο Μάτος τελείωσε τον αγώνα με ενοχλήσεις στην πελματιαία απονεύρωση.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς της Κυριακής (21.10) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας και κατοχής.

Την Τρίτη (23.10) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».