Skip to main content

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε δρόμους των Σερρών και της Χαλκιδικής

Τόσο στις Σέρρες, όσο και στη Χαλκιδική, λόγω της βροχόπτωσης παρατηρήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Προβλήματα προκάλεσε στις Σέρρες η κακοκαιρία, καθώς είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα ενώ χρειάστηκε να μεταφερθούν ηλικιωμένοι σε ασφαλές σημείο.

Τόσο στις Σέρρες, όσο και στη Χαλκιδική, λόγω της βροχόπτωσης παρατηρήθηκαν και προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς αρκετοί επαρχιακοί δρόμοι είναι κλειστοί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών κλειστές είναι οι επαρχιακοί οδοί Τούμπας -Παραλιμνίου και Τούμπας-Πεντάπολης, Σερρών-Νεοχωρίου, Ευκαρπίας-Μαυροθάλασσας, Αμφίπολης-Ευκαρπίας , Νέου Σκοπού-Ψυχικού. Κλειστή, λόγω της βροχόπτωσης, είναι η είσοδος του Νέου Σουλίου.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και κυρίως στον δήμο Σερρών, έγιναν 100 κλήσεις ενώ έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής 29 αντλήσεις υδάτων και 19 απομακρύνσεις ατόμων σε ασφαλές σημείο στις περιοχές, Αχινός, Ν. Σκοπός, Ν. Σούλι, Μαυροθάλασσα και Τράγιλο.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, κλειστός είναι ο παραλιακός δρόμος Καλλικράτειας-Νέας Ηράκλειας, η διασταύρωση για Όλυνθο και η είσοδος του Λακκώματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία αρχείου