Skip to main content

Προβλήματα από τον χιονιά σε Ροδόπη και Ξάνθη - Κλειστά τα σχολεία

Στο Θρακικό Πέλαγος αναμένονται τις επόμενες ώρες θυελλώδεις άνεμοι από ΒΑ διευθύνσεις και με ένταση που θα φτάνει τα 8 μποφόρ.

Πυκνό χιόνι πέφτει από το πρωί σε Ροδόπη και Ξάνθη με αποτέλεσμα να έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους όλα τα σχολεία στους δήμους Μύκης, Μαρώνειας - Σαπών και Ιάσμου, καθώς και στη δημοτική ενότητα Σταυρούπολης του δήμου Ξάνθης.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, η χιονόπτωση στην περιοχή θα συνεχιστεί έως τα ξημερώματα της Παρασκευής. Στο Θρακικό Πέλαγος αναμένονται τις επόμενες ώρες θυελλώδεις άνεμοι από ΒΑ διευθύνσεις και με ένταση που θα φτάνει τα 8 μποφόρ

Στη Ροδόπη, η κίνηση των οχημάτων σε όλο το ορεινό επαρχιακό δίκτυο του δήμου Αρριανών διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής - Ξυλαγανής - Μαρώνειας.

Χρειάζεται επίσης μεγάλη προσοχή λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων από την Καλλίστη προς το Φανάρι και από τον Πολύανθο προς τον Ίασμο και τους Αμαξάδες στον δυτικό άξονα του νομού.