Skip to main content

Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περιοχές τριών δήμων της Θεσσαλονίκης

Χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν μέχρι και το μεσημέρι περιοχές στον δήμο Θεσσαλονίκης, Δέλτα και Κορδελιού-Ευόσμου - Δείτε αναλυτικά.

Διακοπή ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, σε περιοχές τριών δήμων της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, από τις 7:30 έως και τις 9:00 χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν οι καταναλωτές στη Νέα Μαγνησία του δήμου Δέλτα και συγκεκριμένα σε τμήμα της οδού Μηνά Παπαδοπούλου, πλησίον της οδού Διονυσίου Σολωμού.

Διακοπή ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένη από τις 8:00 έως τις 11:00 και στη Ταντάλου, μεταξύ των οδών Αισώπου και Σαπφούς στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Χωρίς ρεύμα από τις 8:00 έως τις 13:00 το μεσημέρι θα μείνουν και οι κατοίκου σε περιοχή του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και συγκεκριμένα στις οδούς Λέοντος Σοφού, σε τμήμα οδών 17ης Νοεμβρίου - Εθν. Αντιστάσεως - Νεοχωριου - Αμπελώνων - Στρ. Παπάγου Αλεξ. - Ιτιας οι καταναλωτές θα μείνουν χωρίς ρεύμα από τις 8 το πρωί έως την 1 το μεσημέρι.

Στον ίδιο δήμο, από τις 10:30 έως τις 16:00 προβλήματα με την ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν και όσοι διαμένουν στον Εύοσμο επί της Αρχιμήδους, Ακροπόλεως, Παρθενώνος, Αργυρόκαστρου μεταξύ των οδών ολύμπιας και Λακωνίας.

Για μία ώρα, από τις 12:00 έως τις 13:00, θα επηρεαστεί και περιοχή του Κορδελιού επί της Σιατίστης μεταξύ Παγκάλου και Μεταμόρφωσης του Σωτήρος αλλά και η ίδια η Μεταμόρφωση του Σωτήρος μεταξύ Σιατίστης και Ανδρέα Παπανδρέου.

Οι διακοπές αφορούν λόγους κατασκευής του δικτύου.