Skip to main content

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση σε περιοχές τριών δήμων της δυτικής Θεσσαλονίκης

Χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν οι καταναλωτές σε περιοχές του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, Παύλου Μελά αλλά και Κορδελιού - Ευόσμου.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές τριών δήμων της δυτικής Θεσσαλονίκης είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν οι καταναλωτές του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης. Αρχικά, η μία διακοπή αφορά τους Αμπελόκηπους μεταξύ των δρόμων Άρη Βελουχιώτη, Ζ Πηγής, Επτανήσου, Κλεομένους, Παναγοπούλου, Θρασύβουλου, Χαλκίδη, Μ. Αλεξάνδρου, Θερισού και Γιαννακόπουλου από τις 08:00 μέχρι τις 11:00.

Από τις 11:00 έως τις 13:00 κάτοικοι της ίδιας περιοχής αλλά μεταξύ των δρόμων Βενιζέλου, Γοργοποτάμου, Λοχία Αλμπάνη, Πέραν, Θερισού, Γιαννακόπουλου, Φαρδυκάμπου, Επτανήσου, Κωνσταντινουπόλεως, Πατρ. Γρηγορίου Ε’, Ράπτη, Καπετάν Άγρα, Θησέως και Ζαρίφη θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με την ηλεκτροδότησή τους.

Διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν και σε περιοχές του δήμου Παύλου Μελά. Αρχικά, από τις 8:30 έως τις 10:00 χωρίς ρεύμα θα παραμείνει η οδός Άθωνος 18 στη Σταυρούπολη, ενώ από τις 10:00 έως τις 11:00 η οδός Ιωαννίνων 3. Στην ίδια περιοχή από τις 11:30 μέχρι τις 12:30 η διακοπή θα αφορά την οδό Λ. Καραβαγγέλη

Τέλος, από τις 12:30 μέχρι τις 13:30 χωρίς ρεύμα θα παραμείνει η οδός Καραολή και Δημητρίου 143, στον Εύοσμο.