Skip to main content

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση σε περιοχές τριών δήμων της Θεσσαλονίκης

Χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν οι καταναλωτές σε περιοχές τριών δήμων της Θεσσαλονίκης μέχρι το μεσημέρι, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Μπαράζ διακοπών ρεύματος θα σημειωθεί σήμερα, Πέμπτη 10 Νοεμβρίου σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν από τις 8:00 έως και τις 14:30 οι καταναλωτές στην Καλαμαριά που διαμένουν μεταξύ των οδών Κανάρη με Θέμιδος, Τήνου, Έλλης, Κουντουριώτου, Μητρ. Γενναδίου, Σμύρνης.

Χωρίς ρεύμα από τις 8:15 έως τις 10:35 θα είναι οι κάτοικοι στον Πεντάλοφο, στην αγροτική περιοχή ΒΔ του οικισμού: Αντλ/σείων Πενταλόφου, Βουστάσιο Μενεξέ, Γιάβτης - Παπαδόπουλος ΟΕ, Βιοαέριο BIOENERGY NORTH, Βουστάσιο Μετζαφυλλη έως τον υποσταθμό ΠΛ - 94.

Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και οι κάτοικοι στη Σίνδο πέριξ της Μ. Αλεξάνδρου 91 από τις 8:30 έως και τις 9:30 αλλά και πέριξ της Κομνηνών 2 από τις 9:30έως τις 10:30.

Από τις 11:00 ώς τις 2:30 χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν και στον οικισμό Νέας Φιλαδέλφειας οι καταναλωτές: Β. Σαριστόγλου, Ζάπαρης Χ., Κεραία COSMOTE, Βουστάσιο Βαλασάκη, Βουστάσιο Σπανού, Βουστάσιο Κάρτζα, Βουστάσιο Μορέλου, Θερμοκήπιο Ταταρινοβα, Φωτοβολταϊκό Σακελλάρη, Φωτοβοταικα Αβανιδη, Φωτοβολταϊκό Απέργη, αρδευτικό κεριανακη, αρδευτικό μοροβιανη κλπ