Skip to main content

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν από σήμερα έως και την Πέμπτη καταναλωτές σε τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν από σήμερα έως και την Πέμπτη καταναλωτές σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, χωρίς ρεύμα θα μείνει για περισσότερες από έξι ώρες ο οικισμός Αγ. Αναστασίας στον δήμο Θέρμης. Η διακοπή θα σημειωθεί από τις 8.00 έως τις 14.30.

Αύριο χωρίς ρεύμα θα μείνουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην περιοχή της Σταυρούπολης, στον δήμο Παύλου Μελά. Η διακοπή από τις 8.00 έως τις 11.00 αφορά τις οδούς: Ωραιοκάστρου, Καποδίστρια Ιωαν, Μουσχουντή Νικ, Δόκτωρα Φλέμινγκ, Κορυτσάς, Μαραθώνος, Μπουμπουλίνας, Κοραή, Δημοσθένους, 2η Πάροδος Δημοσθένους, 3η Πάροδος Δημοσθένους.

Την Τετάρτη επίσης θα υπάρξει διακοπή ρεύματος στην περιοχή της Πυλαίας από τις 10.00 έως τις 13.00. Πρόκειται για την περιοχή εκατέρωθεν της οδού Προφ. Ηλία από την Ιερατική Σχολή (γεφυράκι) μέχρι την οδό Εγνατία, συμπεριλαμβανομένων και των οδών Φιλ. Εταιρείας - Νεάρχου- Ηφαισίονος - Θερμοπυλών- Ικτίνου - Κανάρη- Πτολεμαίων.

Την Πέμπτη θα μείνουν χωρίς ρεύμα οι καταναλωτές στην περιοχή της Σταυρούπολης από τις 8.00 έως τις 11.00. Πρόκειται για το τμήμα της Ωραιοκάστρου (από Κων/δη έως Δημοσθένους), τμήμα της Καραολή Δημητρίου, Σκρα, Βύρωνος, Μικράς Ασίας, Κροίσου, Κρέσνας, Θουκυδίδου και Κονίτσης.