Skip to main content

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε τρεις δήμους της Θεσσαλονίκης

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν για αρκετές ώρες περιοχές σε τρεις δήμους της Θεσσαλονίκης. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν σήμερα, Κυριακή, σε τρεις δήμους της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στον δήμο Θεσσαλονίκης, από τις 8:00 μέχρι και τις 10:00 το πρωί. Αφορά την περιοχή: Άνω Λαδάδικα και τις οδούς Βικ. Ουγκώ, Κατούνη, Εδέσσης, Πολυτεχνείου 47,59.

Από τις 10:30 μέχρι και τις 2:30 το μεσημέρι, δεν θα έχουν ρεύμα οι καταναλωτές στις οδούς: Δημ. Πολιοτκήτου, Στρυμώνος, Αλ. Παπαδοπούλου, Ιάσωνος.

Στον δήμο Καλαμαριάς από τις 8:00 μέχρι και τις 11:30 το πρωί, θα μείνουν χωρίς ρεύμα καταναλωτές που βρίσκονται μεταξύ των οδών: Κοραή, Αλατσάτων, Ανδρούτσου, Σμύρνης, Πλατεία Ύδρας, Μητρ. Γενναδίου, Βρυούλων, Κουντουριώτου.

Από τις 11:00 μέχρι και τις 2:30 το μεσημέρι, δεν θα έχουν ρεύμα καταναλωτές μεταξύ των οδών: Κουντουριώτου, Κανάρη, Αιολίας, Σμύρνης, Μ. Ασίας, Αιδινίου.

Στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης θα σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης από τις 8:00 μέχρι και τις 2:30 το μεσημέρι στην περιοχή λαχαναγοράς: Στα εργοστάσια ΜΠΑΛΗ – ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΛΑΣΚΟΥ, SUGARTIA ΕΠΕ, ΜΠΙΛΗ ΚΑΣΜΗΡΙΔΗ, Φ/Β ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ και μεταξύ των οδών Βενιζέλου, Εμμ. Παππά, Σόλωνος, Ανάγκες κόμβος Κ16.