Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
x

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ COSMOTE ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η Cosmote επισημαίνει πως «υλοποιήθηκε άμεσα αναδρομολόγηση, με την οποία επιλύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος.

Προβλήματα στο δίκτυο της Cosmote αντιμετωπίζουν από χθες το απόγευμα συνδρομητές στην Αθήνα και από χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Η Cosmote επισημαίνει πως «υλοποιήθηκε άμεσα αναδρομολόγηση, με την οποία επιλύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος. Μέρος των πελατών κινητής εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο».

Μάλιστα, διαβεβαιώνει τους πολίτες πως  οι τεχνικοί εργάζονται για την οριστική επίλυση του θέματος και εφράζει τη λύπησή της για την ταλαιπωρία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η COSMOTE ενημερώνει ότι χθες αργά το απόγευμα παρουσιάστηκε αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων σε πελάτες κινητής. Υλοποιήθηκε άμεσα αναδρομολόγηση, με την οποία επιλύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος. Μέρος των πελατών κινητής εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο 4G. Οι τεχνικοί μας εργάζονται για την οριστική επίλυση του θέματος. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ