Skip to main content

Προβλήματα στο παρά πέντε για ΠΑΟΚ, «νοκ άουτ» Χαρίσης και Νομπόα

Απρόοπτα για Τούντορ εν όψει Λοκομοτίβα - Θλάση ο Χαρίσης, ενοχλήσεις ο Νομπόα - Πώς διαμορφώνεται η αποστολή με τους Κροάτες

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής προέκυψαν για τον Ιγκόρ Τούντορ, καθώς από τη σημερινή, τελευταία προπόνηση εν όψει της ρεβάνς του Europa League κόντρα στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Χαρίσης και Νομπόα αποχώρησαν τραυματίες, θέτοντας εαυτούς εκτός πλάνων του Κροάτη τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο μέσος από τον Ισημερινό αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα και θα υποβληθεί σε μαγνητική την Πέμπτη για να εκτιμηθεί η κατάσταση του. Από την άλλη, ο νεαρός μεσοαμυντικός υπέστη θλάση σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση στον οπίσθιο μηριαίο και θα υποβληθεί κι αυτός σε μαγνητική την Παρασκευή για να προσδιοριστεί το διάστημα της απουσίας του.

Από εκεί και πέρα, ο Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι εξής 19:

Κίτσιου, Όλσεν, Κοροβέσης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Γκολάσα, Ρατς, Κάτσε, Κόστα, Βίτορ, Μαντούρο, Μακ, Λούκας, Μελίσσας, Μυστακίδης, Πέλκας και Κουλούρης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Φακούντο Περέιρα, που δείχνει, πια, μετά και τον εκ νέου αποκλεισμό του από την αποστολή, πως αποτελεί ξένο σώμα για τους «ασπρόμαυρους».