Skip to main content

Ψάχνει για τρίποντο στη Λιβαδειά ο Άρης για άνοδο στη βαθμολογία

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την «λευκή» ισοπαλία στην Λάρισα, θέλουν το «τρίποντο» για να επιστρέψουν στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για τον Άρη που θέλει να επιστρέψει στις νίκες, έχοντας απέναντί του αυτή την φορά τον Λεβαδειακό (15:00, NS1), για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την «λευκή» ισοπαλία στην Λάρισα, θέλουν το «τρίποντο» για να επιστρέψουν στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και να προχωρήσουν με νίκη σε ένα ακόμα ματς μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

O Λεβαδειακός από την άλλη, όντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Νίκο Καραγεωργίου, αναζητά τους βαθμούς για να «ανασάνει» βαθμολογικά.  Ο Άρης με τους 23 βαθμούς είναι πλέον στην 8η θέση, με νίκη επιστρέφει στην 5η ενώ η ομάδα της Βοιωτίας είναι στην 15η με εννέα βαθμούς.

Ο Σάββας Παντελίδης είναι σήμερα στην ευχάριστη θέση να έχει αρκετές επιστροφές βασικών του παικτών, όπως οι Σιώπης, Τόνσο και Διαμαντόπουλος, ενώ για πρώτη φορά πήρε στην αποστολή τους Ρος και Λάρσον, τους οποίους αναμένεται και να χρησιμοποιήσει.

Η αποστολή του Άρη: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Basha, Tonso, Korhut, Martinez, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης.

Την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας ορίστηκε να σφυρίξει ο Αθανάσιος Σέζος από την Ένωση Κιλκίς. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας) και Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας). Παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Τάπρατζης (Αιτωλοακαρνανίας).