Skip to main content

Ψάχνει νίκη στο ΟΑΚΑ για να ξαναπιάσει κορυφή ο ΠΑΟΚ

Με νίκη ο Δικέφαλος παίρνει ξανά το προβάδισμα στην βαθμολογία, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Ξάνθης.

Να αφήσει πίσω τις κακές εμφανίσεις και να πραγματοποιήσει μια εμφάνιση παρόμοια με την περσινή στο ΟΑΚΑ καλείται ο ΠΑΟΚ απόψε κόντρα στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη.

Με νίκη ο Δικέφαλος παίρνει ξανά το προβάδισμα στην βαθμολογία, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά τη χθεσινή νίκη του επί της Ξάνθης.

Στη 19μελή αποστολή παικτών ο Άμπελ Φερέιρα δεν συμπεριέλαβε τους τραυματίες Ελ Καντουρί και Κρέσπο και αυτή περιλαμβάνεται από τους  Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλη, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιό, Σφιντέρσκι και Άκπομ.

Πλήρης κατεβαίνει στον αποψινό αγώνα ο ΠΑΟ στη 22μελή αποστολή του οποίου περιλαμβάνονται οι  Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής.