Skip to main content

Ψαριανός: Διακρίσεις από το Ποτάμι όταν ζητά πίσω έδρες

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής είπε πως είναι λάσπη όσα λέγονται για ένταξη του ιδίου και των Αμυρά και Δανέλλη σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Βέλη κατά του Ποταμιού και του Σταύρου Θεοδωράκη, εκτόξευσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός με αφορμή την ανακοίνωση του κόμματος για άμεση παράδοση της έδρας του, μαζί με τους Γιώργο Αμυρά και Σπύρο Δανέλλη.

Όπως είπε μιλώντας στην εφημερίδα «Ναυτεμπορική» ο κ. Ψαριανός, αυτό είναι διάκριση γιατί το Ποτάμι θα έπρεπε να ζητήσει να παραδώσουν τις έδρες τους και όσοι έφυγαν στο παρελθόν από το κόμμα. «Γιατί δεν έκανε το ίδιο με τον Ιάσωνα Φωτήλα, τον Ιλχάν Αχμέτ, τον Κώστα Μπαργιώτα και τον Χάρη Θεοχάρη;», αναρωτήθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Σχολιάζοντας τη θέση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού πως οι τρεις βουλευτές «παρά τις επανειλημμένες περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις τους, εντάχθηκαν ήδη στους κομματικούς σχεδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ.», ο κ. Ψαριανός σημείωσε πως αυτό είναι λάσπη και πως ο ίδιος θα μπορούσε να πει πως «ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι πράκτορας της Μοσάντ και της CIA» και πως «το Ποτάμι συμμετέχει στους σχεδιασμούς κατά του ελληνισμού».