Skip to main content

Ψέματα και συκοφαντίες καταλογίζουν σε Ζέρβα εργαζόμενοι του δήμου

Χαρακτηριστικά τονίζεται μεταξύ άλλων πως «τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα τα ζήσαμε και την περίοδο της διοίκησης Μπουτάρη».

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η απάντηση των μελών της παράταξης ης ΔΑΣ των εργαζομένων στον δήμο Θεσσαλονίκης, όσον αφορά τα λεγόμενα του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα περί δολιοφθορών από εργαζόμενους σε οχήματα του δήμου.

Ο κ. Ζέρβας σε εκδήλωση ΙΕΚ της πόλης ανέφερε πως «έχει τύχει να βρω σε φορτηγό κομμένα καλώδια με ψαλίδι», γεγονός το οποίο προκάλεσε την αντίδραση της παράταξης της ΔΑΣ που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πότε ρωτάμε, την μία και μοναδική φορά που επισκέφτηκε χώρους της καθαριότητας τις πρώτες μέρες που ανέλαβε; Συνεχίζοντας δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι «πρέπει να μάθουν να αποδίδουν». Ανάλογες κατηγορίες κατά των εργαζομένων είχε εκτοξεύσει και ο εντελταμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα καθαριότητας σε συνάντηση στις 15/10 με τον ΣΕΔΘ, κάνοντας λόγω και αυτός για «δολιοφθορές» και «ακαμάτηδες» εργαζομένους».

Στη σχετική ανακοίνωση γίνεται λόγος για ψέματα και συκοφαντίες ενάντια στους εργαζόμενους, ενώ χαρακτηριστικά τονίζεται πως «τα ίδια  ακριβώς επιχειρήματα τα ζήσαμε και την περίοδο της διοίκησης Μπουτάρη».

Μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι μέλη της ΔΑΣ επισημαίνουν ότι τα οχήματα είναι επικίνδυνα χωρίς λάστιχα, ενώ αναφέρουν ότι ο κ. Ζέρβας είπε ψέματα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ότι έχουν παραδοθεί όλα τα Μέσα Ατομικής Προστασίας.